Kimchi speciality
Kimchi je tradiční korejský fermentovaný pokrm, který se tradičně připravuje z pár základních surovin jako je pekingské zelí, česnek, zázvor a chilli, ale tak jako Guláš u nás může mít Kimchi mnoho podob a nesčetné množství použitých surovin například (daikon ředkev, cibule, rybí omáčka, krevety, ústřice). Je tak pouze na naší fantazií z čeho si tuhle ,,frajeřinku‘‘ připravíme. My jsme se tak inspirovali a připravili pro Vás české kysané zelí s korejskými ,,kořeny‘‘.
Daikon ředkvička byla vypěstována v Kujavách na Novojičínsku rodinou Vorlických, kteří je pěstují a jsou držitelem certifikátu Bio. My jsme ji vzali, vytvořili podmínky, aby...
Ochutnejte jemné Kimchi, vyrobeno z čerstvé zeleniny vypěstované s pozorností na biodynamické Farmě Martináskovi v obci Kujavy. Toto Kimchi se...