Kimchi speciality

Kimchi je tradiční korejský fermentovaný pokrm, který se tradičně připravuje z pár základních surovin jako je pekingské zelí, česnek, zázvor a chilli, ale tak jako Guláš u nás může mít Kimchi  mnoho podob a nesčetné množství použitých surovin například (daikon ředkev, cibule, rybí omáčka, krevety, ústřice). Je tak pouze na naší fantazií  z čeho si tuhle ,,frajeřinku‘‘ připravíme. My jsme se tak inspirovali a připravili pro Vás české kysané zelí s korejskými ,,kořeny‘‘.

 

Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem
PhotoRoom 20231221 140922
Novinka Tip
59,82 Kč bez DPH
67 Kč

Daikon ředkvička byla vypěstována v Kujavách na Novo Jičínsku rodinou Vorlických, kteří pěstují a jsou i držitelem certifikátu Bio. My jsme ji vzali, vytvořili podmínky aby...

Kód: 183
PhotoRoom 20231221 161127
59,82 Kč bez DPH
67 Kč

Šťáva ze zelí probiotický shot 0,3 dcl, prostě jako zelí.

Kód: 83
PhotoRoom 20231117 174600
Novinka
118,75 Kč bez DPH
133 Kč

Pálivost: ️lehce pikantní  Objem: ️350g

Kód: 61
PhotoRoom 20231221 160941
Novinka
Omáčka kimchi Miso
Skladem (>5 ks)
122,32 Kč bez DPH
137 Kč

Všechny naše omáčky jsou připravované z kvašené zeleniny a z prvotřídních surovin. Jsou lehoučce kyselé a slazené především datlemi jednoduchý způsob, jak dostat do našeho...

Kód: 89
produkt zeli kimchi jemne pikantni
163,39 Kč bez DPH
183 Kč

Zelenina mléčného kvašení s chutí po použitých surovinách, jako je chilli, zázvor, česnek.... Vhodné k méně výrazným pokrmům jako je bílá rýže s tofu.  Pálivost: ️ lehce...

Kód: 46
produkt zeli kimchi stredne pikantni
163,39 Kč bez DPH
183 Kč

Zelenina mléčného kvašení pro všechny co se rádi potí na čele, protože tohle má říz.  Doporučujeme podávat k pokrmům které jsou málo výrazné jako je třeba bílá rýže a tofu....

Kód: 43

Kimchi může být konzumováno různými způsoby

Samotné jako příloha

Kimchi se často podává jako příloha k hlavním jídlům. Může být podáváno ve speciální miskách nebo jednoduše na talíři vedle hlavního pokrmu. Tato varianta kimchi se nazývá "baechu kimchi" a je vyrobena z kyselého zelí.

V rýži

Kimchi může být smícháno s vařenou rýží, což vytváří chutné a pikantní kimchi fried rice.

V polévkách

Kimchi se často přidává do polévek, jako je kimchi jjigae. Tato pikantní polévka je oblíbená a často obsahuje kimchi, tofu, vepřové maso a další přísady.

V Sendvičích a Wrapu

Kimchi může být také přidáno do sendvičů nebo obaleno v tortille jako součást sendvičů nebo wrapů.

Ve výrobku dalších pokrmů

Kimchi se může stát klíčovou složkou různých pokrmů, jako jsou placky, rizotto nebo dokonce pizza. Experimentace s kimchi ve vaření může vytvořit zajímavé a chutné kombinace.

Kimchi Bokkeumbap (Kimchi Fried Rice)

Jedná se o smíchanou rýži s kimchi, často doplněnou dalšími ingrediencemi, jako jsou vajíčka, zelenina a maso. Tento pokrm je rychlý a chutný.

Korejské BBQ

Kimchi se často podává jako součást korejského barbecue. Může být používáno k doplnění masových pokrmů a přidání pikantního a kyselého nádechu.

Kimchi je velmi flexibilní a může být integrováno do mnoha různých pokrmů. Přizpůsobte si jeho konzumaci podle svých chutí a experimentujte s různými způsoby přípravy.