Kysané zelí 500g | Kurkuma, zázvor
Ochutnejte kombinaci chutí kysaného zelí, kurkumy, zázvoru a směsi indického koření. Pikantní zázvor a aromatická kurkuma dodají Vaším pokrmům zcela jiný rozměr. Tato kombinace není jenom chutná, ale dohromady je plná zdravotních benefitů.
Složení: české hlávkové zelí, kurkuma mletá, zázvor čerstvý, zázvor mletý, římský kmín, kardamom, skořice, hřebíček, černý pepř, mletá paprika, mletý koriandr, mořská sůl.
Tip do kuchyně:
- Samotné - jen tak si dát na vidličku.
- K rýži, masu, rybě i zelenině.
- Do polévek jako doplněk, ale i hlavní ingredienci např. Dhal
- Pro milovníky orientální kuchyně
VÍCE o zelíčku v podrobném popisku👇




Kysané zelí s kurkumou a zázvorem je produkt, který je nejen bohatý na antioxidanty, ale také přináší i jiné zdravotní benefity, díky kombinaci tří surovin: kurkumy (ve formě koření i čerstvého kořene), zázvoru a hlávkového zelí, které prošly dohromady procesem fermentace.
OBSAHUJE: kyselina mléčná, vitamíny skupiny B1, B2, A, vitamíny C a K, minerály jako draslík, hořčík, fluor a enzymy, je bohatý na aminokyseliny, velké množství silných antioxidantů. Dále obsahuje kurkumin, sabinen, felandren, gingerol.
Díky fermentaci se zvyšuje vstřebatelnost živin a vznikají prospěšné probiotické kultury, které podporují zdraví střev a imunitního systému. Kurkuma přispívá svými protizánětlivými a antioxidačními účinky, zázvor podporuje trávení, krevní oběh a také působí proti nevolnosti, a zelí samo o sobě je výborným zdrojem vitaminů C a K a vlákniny.
JAK ZELÍ S KURKUMOU VYUŽÍT?
Zelí s kurkumou má všestranní využití a můžete ho využít opravdu do všeho! Nejlépe jako PŘÍLOHA - zdraví doplněk ke každému jídlu.
📌Pro zachování všech benefitů nekombinujte s horkým jídlem (nevařte dlouho) — vysoká teplota zničí prospěšné bakterie a část vitamínů. Stačí servírovat syrové. Kysané zelí je lehce stravitelné a nastartuje trávení — proto je skvělé ho jíst i ráno nebo jako malou svačinu během dne.
- Samostatně, jen tak si dát na vidličku!
- Do polévek Dhal, Kari
- K salátům
- Vařená rýže
- Orientální kuchyně
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE A SKLADOVÁNÍ
Skladování: Všechny produkty musí být v chladu do 5° (Nejlépe lednice, sklep...) Trvanlivost produktů je 1 rok. Po otevření je důležité dbát při nabírání zelí na čistotu příboru a zelí nejlépe natlačit do stavy, nálevu ve sklenici a znova uchovat v chladu. Takto vydrží produkty několik měsíců.
Hmotnost obsahu: 500g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kysané zelí |
---|---|
Hmotnost: | 0.764 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.