Omáčky a Salsy
Fermentované omáčky a salsy prošli procesem fermentace. Naše omáčky obohacujeme o zvláštní chutě jako je švestka, hruška, dýně. Fermentace nejen zlepšuje chuť, ale i prodlužuje trvanlivost. Fermentované omáčky a salsy jsou skvělý způsob, jak dodat jídlům chuť a zároveň využit jejich zdravotní benefity.

Fazolová salsa s kukuřicí patří mezi naše další sezonní speciality, obsahuje ve 150g doporučenou denní dávku vlákniny (prebiotikum). Paprika kapie, červená cibule pochází z...

Fermentovaná Salsa Roja s rajčaty a červenými paprikami – chuť, která vás dostane!Salsa Roja vzniká fermentací kysaného zelí s dalšími lokálními surovinami. Netypické využití...

Ovocné trio baliček - omáčky, které obohatí nejen sezónní grilování. Veškeré použité ovoce pochází z Farmy Lička - Sedlnice.🏡🌿 Balíček obsahuje: 1x 200 g Rynglové...

Fermentovaná omáčka Habaňero - DÝNĚ HOKAIDO je skvělou a velmi pikantní omáčkou, která je inspirována Louisianaským stylem, vyráběna procesem fermentace a...

Fermentovaná omáčka Habaňero - ČERVENÁ KAPIE je skvělou a velmi pikantní omáčkou, která je inspirována Louisianaským stylem, vyráběna procesem fermentace a...

Fermentovaná omáčka Jalapeňo - ŠVESTKA je skvělou a velmi pikantní omáčkou, která je inspirována Louisianaským stylem, vyráběna procesem fermentace a doplněna o...

Fermentovaná omáčka Habaňero - HRUŠKA je skvělou a velmi pikantní omáčkou, která je inspirována Louisianaským stylem, vyráběna procesem fermentace a doplněna o...

Švestková omáčka s brandy a pepřem byla vyrobena vařením švestek. Švestky pochází z lokální farmy a jsou ručně sbírané v Rychvalticích. Omáčka je vyvařena s kvalitním Brandy...