Fermentované nápoje
Fermentované nápoje vznikají procesem fermentace. Při tomto procesu mikroorganismy (převážně bakterie mléčného kvašení) přeměňují cukry na alkohol, kyseliny a další. Tento proces prodlužuje trvanlivost nápoje, ale také mu dodává unikátní chuťové vlastnosti.
Jsme si vědomi, že některé produkty jsou oblíbené, a proto jsou často hned vyprodané. V tomto případě doporučujeme nastavit si na daný produkt hlídacího psa. Děkujeme za pochopení.
Řazení produktů
Výpis produktů
BIO Šťáva ze zelí probiotický shot 200ml, prostě jako BIO Pickles 500g/ mrkev, kopr Tato BIO edice je limitovanou várkou letošní sezóny – dostupná...
Řepný kvas bezinka a máta je fermentovaný nápoj, který jsou známí díky svým účinkům při jarních očistách a podpoře celého organizmu. Řepný kvas z různých surovin...
Startovací kultura kombucha pro domácí tvorbu oblíbené kombuchy. Uvnitř balení najdete i návod jak si vytvořit svoji kombuchu, ale zároveň se i rádi staneme Vaším poradcem ve...




