Fermentované nápoje
Fermentované nápoje vznikají procesem fermentace. Při tomto procesu mikroorganismy (převážně bakterie mléčného kvašení) přeměňují cukry na alkohol, kyseliny a další. Tento proces prodlužuje trvanlivost nápoje, ale také mu dodává unikátní chuťové vlastnosti.
Jsme si vědomi, že některé produkty jsou oblíbené, a proto jsou často hned vyprodané. V tomto případě doporučujeme nastavit si na daný produkt hlídacího psa. Děkujeme za pochopení.
Řazení produktů
Výpis produktů
Řepný kvas, zimní nápoj na podporu Imunity.Spojili jsme intenzivní chuť červené řepy s hřejivým zázvorem, aromatickým česnekem, cibulí, kořenem kurkumou a kořením. Tahle...
Šťáva ze zelí probiotický shot 200 ml, zkrátka jako naše Kysané zelí červená řepa, křen, červená cibule, jablko.
Šťáva ze zelí probiotický shot 200 ml, zkrátka jako naše Bio Kimchi jemné / Pekingské .
Startovací kultura kombucha pro domácí tvorbu oblíbené kombuchy. Uvnitř balení najdete i návod jak si vytvořit svoji kombuchu, ale zároveň se i rádi staneme Vaším poradcem ve...
Řepný kvas bezinka a máta je fermentovaný nápoj, který jsou známí díky svým účinkům při jarních očistách a podpoře celého organizmu. Řepný kvas z různých surovin...
Šťáva ze zelí probiotický shot 200 ml, zkrátka jako naše Kysané zelí s houbami shiitake a houbovým kořením.




