Fermentované nápoje
Fermentované nápoje vznikají procesem fermentace. Při tomto procesu mikroorganismy (bakterie, kvasinky nebo plísně) přeměňují cukry na alkohol, kyseliny a další. Tento proces prodlužuje trvanlivost nápoje, ale také mu dodává unikátní chuťové vlastnosti.
- Šťáva obsahuje všechny potřebné vitamíny, minerály, trávicí enzymy a probiotika, jediný rozdíl je, že obsahuje o proti zelí méně vlákniny.
Šťávy ze zelíček neumíme vyrobit. Jednotlivé druhy získáváme z procesu kvašení jednotlivých druhů zelí. Nikdy neumíme určit, kolik zelí šťáva pustí a kolik ji budeme mít. Šťávy jsou momentálně vyprodány, další naskladnění až v nové sezónně.
Jsme si vědomi, že jsou šťávy ze zelíček oblíbené, a proto jsou často hned vyprodané. V tomto případě doporučujeme nastavit si na daný produkt hlídacího psa. Děkujeme za pochopení.
- Řepné kvasy jsou fermentované nápoje, které jsou známé díky svým účinkům při jarních očistách a podpoře celého organizmu. Řepný kvas je složení různých surovin, které se společně fermentují - hlavní surovinou je červená řepa, která je zdrojem mnoha zdraví prospěšných látek.

Řepný kvas citrón je fermentovaný nápoj, který jsou známí díky svým účinkům při jarních očistách a podpoře celého organizmu. Řepný kvas z různých surovin se společně...