Fermentované nápoje
Fermentované nápoje vznikají procesem fermentace. Při tomto procesu mikroorganismy (bakterie, kvasinky nebo plísně) přeměňují cukry na alkohol, kyseliny a další. Tento proces prodlužuje trvanlivost nápoje, ale také mu dodává unikátní chuťové vlastnosti.
Jsme si vědomi, že některé produkty jsou oblíbené, a proto jsou často hned vyprodané. V tomto případě doporučujeme nastavit si na daný produkt hlídacího psa. Děkujeme za pochopení.
Výpis produktů

S poctivostí a pozorností jsme připravili pro vás kombuchu, která vznikla tradiční fermentací BIO zeleného čaje CHINA GUNPOWDER – jednoho z nejznámějších a...

S poctivostí a pozornosti jsme připravili pro vás kombuchu, která vznikla tradičním fermentací BIO zeleného čaje CHINA GUNPOWDER – jednoho z nejznámějších a...

S poctivostí a pozorností jsme připravili pro vás kombuchu, která vznikla tradiční fermentací BIO zeleného čaje CHINA GUNPOWDER – jednoho z nejznámějších a nejaromatičtějších...

Řepný kvas bezinka a máta je fermentovaný nápoj, který jsou známí díky svým účinkům při jarních očistách a podpoře celého organizmu. Řepný kvas z různých surovin...